Begravningsbyrå i Farsta

Pius begravningsbyrå är en del av Fondkistan. På vårt kontor tar vi emot kunder från flera delar av söderort, däribland Farsta.

Vi har varit verksamma sedan 2001, och har lång erfarenhet av begravningar i Farsta. Vårt fokus är att erbjuda ett värdigt avsked till en rimlig kostnad. Vi kan tillgodose alla önskemål kring begravningen, oavsett den avlidnes eller de anhörigas trosuppfattning.

Vi arbetar professionellt, med omtanke och engagemang för kunderna, och kan hjälpa er med allt som rör begravningen. Vi gör även hembesök, för att kunna skapa oss en bild av vem den avlidne var, och utifrån denna information skapa en personlig och värdig begravning.

Begravningsbyrå Farsta

Vi kan utföra

  • kistbegravning
  • urnbegravning
  • gravsättning i minneslund
  • gravsättning där askan sprids på en speciell plats (efter samråd med Länsstyrelsen)

Vi kan anpassa begravningen efter olika religiösa sedvänjor, eller hålla en borgerlig begravning.

En kyrklig begravning hålls i en kyrka eller i ett kapell, tex Söderledskyrkan, Farsta Strandskyrkan eller något av kapellen på Skogskyrkogården och förrättas av en präst.
En borgerlig begravning kan förrättas av en begravningsofficiant, eller av en anhörig. 

En borgerlig begravning kan hållas i ett kapell, i en hyrd lokal, eller någon annanstans. Det finns stora möjligheter att utforma en borgerlig begravning till en personlig ceremoni. Den kan exempelvis hållas i hemmet. Finns det någon plats i Farsta som den avlidne hade en särskild relation till?

Vi har ett fast grundpris på 11.900 kronor. Till detta grundpris tillkommer avgiften för transporten från sjukhuset till kyrkan eller kapellet. Denna avgift varierar, beroende på hur långt avstånd det rör sig om. 

Du hittar vårt kontor närmaste kontor på Enskedevägen 1,  i Gamla Enskede, mellan Globen och Skogskyrkogården längs Nynäsvägen. Närmaste tunnelbanestation Blåsut ligger bara några minuters promenad bort, på samma tunnelbanelinje som Farsta.

Vi har ett samarbete med floristfirmorna Blomstrande Ting i Segeltorp, och med Tyresö Blomsterhandel. Dessa firmor gör de blomsterarrangemang du beställer genom oss. 

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.