Begravningsbyrå i Enskede

Pius begravningsbyrå är en del av Fondkistan. På vårt kontor i Enskede tar vi emot kunder från flera delar av söderort.

Vi har varit verksamma sedan 2001, och har lång erfarenhet av begravningar i Enskede. Vårt fokus är att erbjuda ett värdigt avsked till en rimlig kostnad. Vi kan tillgodose alla önskemål kring begravningen, oavsett den avlidnes eller de anhörigas trosuppfattning.

Vi arbetar professionellt, med omtanke och engagemang för dig som anhörig och kan hjälpa er med allt som rör begravningen. Vi gör även hembesök om det underlättar för er.
Vi hjälper er att arrangera
en personlig och värdig begravning till rimliga kostnader.

Under menyn ”Våra tjänster” kan du hitta mer information om vad vi hjälper till med eller klicka här för att se våra priser.

Begravningsbyrå Enskede

Vi kan utföra

  • kistbegravning
  • urnbegravning
  • gravsättning i minneslund
  • gravsättning där askan sprids på en speciell plats (efter samråd med Länsstyrelsen)

Vi kan anpassa begravningen efter olika religiösa sedvänjor, eller hålla en borgerlig begravning.

En kyrklig begravning hålls i en kyrka eller kapell, exempelvis Enskede kyrka, kapellen på Skogskyrkogården mfl och förrättas av en präst. En borgerlig begravning kan förrättas av en begravningsofficiant, eller av en anhörig. 

En borgerlig begravning kan hållas i ett kapell, i en hyrd lokal, eller någon annanstans. Det finns stora möjligheter att utforma en borgerlig begravning till en personlig ceremoni. Den kan exempelvis hållas i hemmet. Finns det någon plats i Enskede som den avlidne hade en särskild relation till?

Vi har ett fast grundpris på 11.900 kronor. Till detta grundpris tillkommer avgiften för transporten från sjukhuset till kyrkan eller kapellet. Denna avgift varierar, beroende på hur långt avstånd det rör sig om. 

Du hittar vårt kontor i Enskede på Enskedevägen 1,  i Gamla Enskede, mellan Globen och Skogskyrkogården längs Nynäsvägen. Närmaste tunnelbanestation Blåsut ligger bara några minuters promenad bort.

Vi har ett samarbete med floristfirmorna Blomstrande Ting i Segeltorp, och med Tyresö Blomsterhandel. Dessa firmor gör de blomsterarrangemang du beställer genom oss. Beställer du blommor till en begravning i Enskede rekommenderar vi att du väljer Blomstrande Ting. 

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.